Olipas kerrassaan upea viikonloppu. Oltiin perillä maalla perjantaina vasta puoli kymmenen aikaan illalla, vaikka lähdettiin ihan hyvissä ajoin viiden jälkeen iltapäivällä. Yleensä ajomatkaan menee max kaksi tuntia. No, mutta kaikkien hässkäöiden jälkeen päästiin vihodin perille, syötiin, laulettiin hieman karaokea ja nukkumaan mentiin kolmen aikoihin.

Launtaina lähdettiin veneellä saareen, kalastettiin, juotiin, syötiin, sain kolme ahventa! En ole koskaan aiemmin onkinut, tunne oli aikas mahtava! Muutenkin tuo veneretki oli aivan mieletön, upeat maisemat, ihania taloja, hyvä sää. Tätä kyllä muistelen pitkään. Illalla lähdettiin paikalliseen raflaan kuuntelemaan trubaduuria, oli aika hemmetin hyvä soittamaan kitaraa tuo trubaduuri. Ilta jatkui suht kosteissä merkeissä. Tultiin vielä yöllä mökille laulamaan vähän karaokea. Kiva ilta.

Eilen aamulla käytiin vielä uimarannalla ja iltapäivästä lähdettiin ajamaan kotiinpäin. Oli kyllä kiva reissu. Sain tästä jotain lisää energiaa viikoksi, tuntuu ainakin siltä. Sai täysin ottaa rennosti koko viikonlopun.

Juteltiin vielä illalla miehen kanssa asioita, toivon ja uskon että tämä tästä jotenkin suttaantuis. Sanoin etten halua erota ja niin sanoi  mieskin. Nyt mies lähti muutamaksi päiväksi maalle lapsen kanssa, oon yksin illat, kun en voinut lähetä mukaan, loma on vasta muutaman viikon päästä, mutta luulen että sekin tekee ihan hyvää olla vähän erossa.