Oli ihan mukava viikonloppu. Perjantaina ei sen kummempia illalla, hoidin kaikki asiat mitä pitikin, isoäiti sai kuulokkeensa ja monen vehtailun jälkeen sain ne myös hänelle toimimaankin. Meidän yksi kaveri kävi kylässä, katottiin ilta frendejä, ostin taas uuden boxin, ei oo enää kuin pari ostamatta, sitten on kaikki frendit boxit hallussa. Niitä kyllä jaksaa kattoo ihan koska vaan.

Lauantaina käytiin miehen kanssa siellä leffassa. Ei perunut! Oli kyllä pitkästä aikaa sellanen leffa, jota suosittelen ihan kaikille. Must see. En ole koskaan lähtenyt leffasta ulos, niin ettei yksikään katsoja sano sanaakaan. Oli täysi hiljaisuus salissa kun leffa loppui. Monella varmaan silmäkulma kostui, mulla ainakin. mentiin leffan jälkeen yhdelle, sitten käytiin syömässä todella huonoa sushia Eatzissä. Enpä ole huonompaa syönyt vähään aikaan, jos koskaan. Yök. Mentiin sieltä vielä tapaamaan muutamaa kaveria baariin. Oli tosi kiva ilta. Hyvää seuraa ja juomaa.

Eilen aamulla sain aikamoiset turhautumis kilarit miehelle, kun tää tilanne on ollut mikä on. Juteltiin sitten miehen kanssa ja nyt ainakin toistaiseksi jatketaan yhdessä. Yritetään selvittää nää miehen kiemurat yhdessä. Olo oli niiiiiiin helpottunut kun juteltiin. Olin niin onnellinen, olen vieläkin. Uskon vahvasti että yhdessä kun saadaan luottamusta ja uskalletaan puhua asioista oikeilla nimillä niin saadaan homma taas raiteille. On niin ihanaa kun voi vapaasti hengittää ja olla. Ihanaa ihanaa.