Onko kukaan teistä lapsia saaneita huomannut kuinka kaveripiiri kaikkoaa kun rupeaa oottamaan lasta? Meillä ainakin kävi niin. Ei enää soiteltu puolin eikä toisin, ei ollut aikaa tulla kylään, kun piti mielummin lähtee baariin. Sitten kun lapsi syntyi niin ei enää voida tavata senkään vertaa, ei kiinnosta tulla käymään meille jos lapsi on kotona, koska silloinhan ei voi pitää hauskaa! Aina kun kysyy että tuutko viikonloppuna kylään, niin vastataan että joo, kuulostaa kivalta, mutta soitellaan vielä tarkemmin viikonloppuna. (lue - en voi vielä varmuudella vastata kyllä, koska en tiedä onko minulle tulossa parempi tarjous ja mahdollisuus päästä muiden kaverien kanssa baariin..)

Sitä tuntee itsensä aika yksinäiseksi. Sitten kun niitä kavereista tapaa, niin pitää koko ajan varoa etti puhu liikaa lapsesta ja mitä se on oppinut tms. Hitis, olin itse ihan samanalainen ennen kuin itselläni oli lapsi. En jaksanut kuunnella ja kiinnostua asioitsa mitkä koski kenenkään lapsia. Mutta nyt huomaa että millainen sitä on ollut, kun on itse aidan toisella puolella. Eikä nykyään enää soiteta meille jos kaverit on lähdössä jonnekin. Ei ne kuitenkaan pääse, mietitään. Joo, ehkä ei, mutta ois ihan hemmetin kiva että joku edes kysyis!!! Sitäpaitsi kyllä me usein päästään ihan molemmat, jos vaan suht ajoissa (muutaman päivän varoitusajalla) sovitaan. Ja eihän mekään aina miehen kanssa yhdessä mennä, sovitaan että toinen menee ja toinen menee seuraavalla kertaa. Mutta kun ei edes enää kukaan kysy!

Jatkan tätä tarinaa myöhemmin.

Aina saa vain kuulla kuinka kaikki oli viettämässä viikonloppua yhdessä siellä sun täällä, teki kaikkee kivaa yhdessä yms. Ennen se oli niin että meillä tapas kaikki viikonloppuisin. Nyt kukaan ei enää edes muista niitä aikoja, saati että pyytäis meitä mukaan. Onkohan meissä/mussa vikaa?

No, oon vähän huonolla tuulella, tulipa nyt marmatusta tästä. Oottakaa vaan kaikki vanhat kamut, kun teillä on elämä toisessa vaiheessa, onko sitten yksinäistä :)