Enpä ole kerinnyt kirjoitella muutamaan päivään. Duunissa on aikamoinen hoppu, mutta päätin nyt ottaa muutaman minuttin tauon ja kirjoittaa pikaisesti. Lauantaina oli sitten miehen kekkerit ja miehen sanoja siteeraten se oli kuin helmiä olisi tarjottu sioille. Eipä monikaan kauheesti arvostanut tarjoiluja ja muutakaan. Oli kyllä ihan kivaa, mutta ihmiset jotka eivät ole kotonaan, oleilivat kuin kotonaan (enkä nyt todellakaan tarkoita sitä että joku ei ois jännittänyt ja ollut ns sillä tavalla kuin kotonaan) siis tarkoitan että jos esim bolilasi tippuu sisältöineen laminaattilattialle no ohho! Eihän sitä voi siitä pyyhkiä pois vaan jätetään siihen vaan kyllä se siitä sitten joskus kato kuivuu....vittu hohhoijakkaa. Kuitenkin kyseessä oli mun miehen 30 v-bileet joihin oli tarkoituksella nauhoittanut valmiiksi kaikenlaisia biisejä joita on kuunnelut elämän varrella, mutta anteeksi nyt vaan, saiko se kuunnella sitä?? Mitäpä luulette, ei tietenkään! Koska jotkut halusivat kuunnella muuta, paskaako sillä on väliä kenen juhlat ne on. Mutta ilmaiset juomat kuitenkin kelpasivat, kelpasivat jopa ihan niinkin hyvin että kun mieheni kanssa olimme unohtaneet juhlapaikalle muutamn hassun votkapullon ja kävimme seuraavaana päivänä siivoamassa mestoja (jotka joku muu oli sotkenut) niin niitä viinapulloja ei kuitenkaan enää ollut missään. Toivottavasti meni tarpeeseen. Mulla ei tule konkurssia siitä itselleni jos menen alkoon ostamaan vodkapullon sitten kun haluan sitä juoda, sehän maksaakin ihan vitusti.

Ilta loppui hieman lyhyeen kun ystävämme sammui ja lyhyesti kerrottuna tarvittiin paikalle ambulanssi ja erinäisiä tutkimuksia potilaalle, jonka jälkeen saimme viedä ystävämme meille kotiin selviämään. Täytyy kyllä sanoa että ei tarvinnut edes epäröidä ettenkö olisi huolehtinut kaveristani, toisin kuin eräät joille näytti olevan samantekevää kuhan he itse voivat jatkaa hauskapitoa. En todellakaan ole mikään pyhimys tai tarvitse jotain kunniaa tästä, mutta huomasihan sitä keitä auttaminen kiinnosti ja keitä vain kaikki muu. Kuhan ei menen oma ilta pilalle...

Että sillälailla. Tietääpähän taas ketkä ovat niitä tosiystäviä, joiden kanssa on kiva viettää iltaa ja pitää hauskaa. Ne jotka arvostaa, arvostan myös minä heitä.