Nyt vasta pääsen kirjoittelemaan...johan oli reissu. Mahtav oli. Aivan mahtava kaupunki. Eipä kylläkään kerinnyt muutamassa päivässä näkemään ja kokemaan kuin murto-osan koko kaupungista, mutta silti oli aivan mahtavaa. Muutamista alkukangerteluista selvittiin (jouduttiin istumaan kolme tuntia koneessa koneen laskeuduttua Lontooseen, kun oli tämä terroristi uhka, josta meille matkustajille ei tiedotettu yhtään mitään...)

Mutta kun sitten vihdoin ja viimein päästiin koneesta kentälle ja bussiin niin siitä lähti kaikki rullaamaan. Shoppailtiin, syötiin hyvin, juotiin hyvin, nähtiin ja koettiin paljon ja viihdyttiin hyvin, osattiin pitää hauskaa ihan kahdestaankin.

Perjantaina käytiin Camdenissa. Sen vaan sanon että jos ootte menossa Lontooseen, niin sinne on sitten kaikkien ihan pakko mennä! Oli ihan mielettömän makee mesta! Laitan kuvia tänne, jahka saan ne ensin ladattua koneelle.

Lauantaina oltiin Covent Gardenissa, käytiin sushilla Sohossa, pyöriskeltiin Chinatowninssa, sieltä käveltiin Oxford Streetille ja taas meni koko päivä siinä. Kyllä ollaan kävelty paljon ja tietty osteltukin jonkin verravn. Tosin se pikkasen alensi ostovimmaa, kun tiesi että käsimatkatavaroissa ei voi kuljettaa mitään (paitsi Taxfree alueelta ostettuja tavaroita, joihin meillä ei ollut aikaa kun seistiin sekin aika turvatarkastuksessa...)

Sunnuntaina sitten suoraan hotellilta Victoriaan ja bussilla lentokentälle, oltiin 5 h aikaisemmin kentällä ennen lentoa, saatiin lähtöselvitystiski vasta 2 h ennen lentoa, sieltä suoraan turvatarkastukseen, jossa meni aikaa semmoset 1,5 h, ei jäänyt aikaa osteluun eikä muuhunkaan.

Nyt oon sitten takaisin töissä Jännä miten tommonen viikonkin loma saa ajatukset ihan muualle ja on pikkasen motivaatio-ongelmia työn suhteen...ja suhde on taas samassa jamassa. juteltiin matkalla miehen kanssa, sanoi ettei halua menettää mua eikä perhettä, kaikki hyvin, mutta eilen tuli taas muistutus siitä ettei mulle lupaamat asiat olekaan niin tärkeitä. Petyin taas. En tiedä.

Mutta nyt otan niskasta kiinni tämän työn suhteen! Palaan taas myöhemmin tohon suhde-asiaan. Se on moro!