...on ollut hiljaiseloa täälläpäin pitkään. Ei vaan ole huvittanut/kerinnyt kirjoitella mitään, vaikka toisaalta on kaikenlaista pientä tässä viiem aikoina tapahtunutkin. Ei kuitenkaan mitään maata mullistavaa, joten ilmeisesti olen ollut hyvinkin seesteinen ja onnellinen. Mitä nyt hormonit ihan sekaisin ja välillä on mieli kuin viulun kieli. Noh, yritän tulla paremmaksi ihmiseksi ja välillä hieman vilkaista itseäni peiliin. Kyllä mies saa välillä aikamoista paskaakestää kun päästän suustani jos jonninmoista sammakkoa, sitten saa olla häntä koipien välissä pyytelemässä anteeksi omaa käytöstä. Onneksi ollaan miehen kanssa oltu yhdessä jo 15 vuotta ja se tuntee mun kaikki myllerykset ja oikut, mutta eihän se tietenkään oikeuta mua kohtelemaan ihmistä kuin rättiä.

kauhee kun tuntuu että oon nyt oikeesti joku pirttihirmu! No, minut tuntevat ihmiset voivat ehkä olla eri mieltä - osaan olla ihan kivakin :)

Duunissa saa painaa töitä, vaikka onneksi on asiakaspuhelut hiljentyneet hieman niin pystyy kaikkia rästi paperihommia kuroa kasaan. Ja ois ihan kiva jos saisin aikaa siivota työhuoneenkin, papereita on erikokoisia läjiä pitkin huonetta ja noottia tulee kollegoilta mun "siisteydestä". Onneksi itse tiedän suht hyvin mitä missäkin paperipinossa on :)

Nyt oottelen lomaa, tosin on tässä vielä koko heinäkuu ooteltava, mutta sitten elokuussa alkaapi lomat. Lomasuunnitelmat on muuttunut noin sata kertaa Lontoon miehen kanssa kahdenkeskisestä reissusta Portugaliksi, sieltä Barcelonaan, takaisin Portugalin suunnitelmaan miehen kanssa, mutta nyt loppujen lopuksi lähdemme koko perhe lapsen kanssa Espanjan auringon alle löhöömään. Ihan kivaa, lapsikin pääsee ekaa kertaa lentokoneeseen! On ihan intoa täynnä ja niin on kyllä vanhemmatkin.

Mutta sitä ennen on veilä muutama juhla tulossa ja muuta pikkusäpinää ja töitä. nyt täytyykin jatkaa taas duunin paiskimista. Palaillaan taas ja kommenteja saapi laittaa!

 

Siihen asti,

nauttikaa kesästä,

 

Terkuin,