...viikonloppu tuli ja meni. Perjantaina oltiin koko perheen voimin yökylässä serkulla. Lapset leikki yhdessä ja me aikuiset otettiin rennosti. Vuokrattiin leffa ja mentiin puolen yön aikoihin nukkumaan. Ihan kivaa oli. Lauantaina sain sitten extempore idean lähtee pitsää aivot narikkaan ja lähdin serkun kanssa ulos. Seuraamme liittyi myös kaveri ja serkun miehen kaveri. Oli ihan ok ilta. Täältä stadista ei vaan tunnu löytyvän enää oikeen mitään mestaa mikä ei olisi SK ravintoloiden omistama paikka ja niitä mä boikotoin rankalla kädellä, koska a) olen jo yli 30-v b) en ole aina mikään tanssi-ihminen (joskus harvoin saatan mennä häpäisemään itseni ja kanssa seureeni c) en kuuntele muutenkaan listahittibiisejä d) en osaa pukeutua viimeisimmän muodin mukaisesti. Siinä nyt noin muutama syy.

No, mutta oli kuitenkin ihan jees ilta.

Eilen pesin pyykkiä, tein ruokaa ja kattelin telkkaria. Kaverit kävi kylässä ja kävin vielä serkulla illalla äkkiä hakemassa sinne edellisenä päivän unohtuneet kamat.

Nyt oon taas duunissa, väsyttää ja ohjelmat jota käytän töissä, eivät toimi vieläkään. PRKL. Istun nyt sitten hölmön näköisenä työpöydän edessä ja yritän näyttää selväjärkiseltä, pirteeltä ja työtätekevältä. Onneksi huomenna on jo tiistai!

 

P.S. Nyt jos asiat menee kaikki hyvin suhteen osalta niin meillä ois mahdollisuus saada isompi asunto. Peukut pystyyn!! Tosin mielummin asun vaikka pienemmässä kuhan vaan perhe-asiat ois hyvin..