Olin eilen duunipaikan kanssa teatterissa. Olin ekaa kertaa katsomassa stand-up komiikkaa. Oon aiemmin nähnyt vaan telkkarista. Miten mieletön tunnelma, se kommunikointi yleisön kanssa, tuli ihan tuppisuu olo, kun esiintyjä rupesi kyselemään yleisöltä asioita. Miten voikin olla niin jäykkis siellä yleisössä? Eikö teatterrin mennä yleensä rentoutumaan ja viihtymään? Tottakai siellä oli ihan sairaan hauskaa, mutta tuli aluksi sellainen tosi vaivaantunut olo, eikä uskaltanut vastata kun jotain kysyttiin. Hölmöö.

Esiintyjinä oli aivan mahtavan hauska Ilari Johansson, paras! Täytyy sanoa että Jaakko Saariluoma oli pienoinen pettymys. Olen seurannut komiikkatehdas ohjelmaa telkkarista ja siinä on esiintynyt Jaska, ohjelmasta on jo jonkin aikaa, mutta eilen sitten lavalla kuulin aivan samat vitsit kun tässä tv-ohjelmassa, se ei enää toista kertaa kuullessa niin kauheesti naurattanut..kyllä sitä stand-up ohjelmaa voisi v'hän päivittää, Jaska hei!

Se ois perjantai ja kohta viikonloppu. Eikä yhtään liian aikaisin. Vaikka olikin lyhyempi työviikko kuin yleensä, niin kyllä se silti on tuntunut ihan yhtä työntäytteiseltä kuin aina muutenkin. Kauheesti eri projekteja töissä, on palavereista ja perhedytystä uuteen tehtävään. Ihanaa kun pääsee huomenna viihteelle!