Pänsärkyä on jo kestänyt kolmatta päivää. Mietin että oisko mahdollisesti jokin rööri tukossa, kun tää päänsärky on niin erilainen kuin ennen. En kuitenkaan oo jaksanut käydä lekurissa, joten en viitsi siitä valittaakaan.

Vitsi mua ei ole luotu tähän kylmään säähän, eikä lumeen. Vois yrittää saada joku kela-koravus matka näin astmaatikkona johonkin etelän lämpöön :) Ehkä rupeen ajaa tätä asiaa eteenpäin kaikkien astmaatikkojen puolesta! Kaikille vuotuinen etelän loma matka, onhan niitä kaikkia muitakin aslak - kuntoutuksia yms. Niin miksei myös tälläistä? Hitto vie!

Miehen synttärit on lauantaina. En keksi mitään lahjaa, ostin uuden Dan Brown in kirjan, mutta oikeeseen kitara lahjaan ei oo nyt varaa, mutta jotain kivaa ois vielä kiva ostaa. Hmm. Mun mies on niiiiin vaikee ihminen, kelle ostaa lahjoja. Ei keksi.

Bileet on lauantaina myös. Hankin jo karaoke levyjä duunista, pitää muistaa ottaa karaokelaite mukaan bilepaikkaan, sitten hankkii vielä kertiksiä, boolikulho himasta, blandista ja jotain pientä syötävää niin se on siinä. Toivottavasti tulee hauskat bileet.