Ei oo huvittanut sen kummemin kirjoitella kuulumisia, mutta nyt päätin omaksi iloksi (ehkö muittenkin) muutaman pätkän kirjoittaa tapahtumia joulun aikaan. Eipä sen kummemin mitään erikoista ole tapahtunut. Muutama päivä ennen joulua tuli hieman paskoja uutisia, mutta joulu meni kuitenkin ihan kivasti.

Joulu meni rauhallisissa merkeissä. Mentiin jo jouluaaton aattona mun vanhemmille ja oltiin siellä joulupäivään asti. Syötiin, juotiin, luettiin uusia kirjoja, sain toivomani kirjat, jotka olen jo lähestulkoon lukenut. Sitten luettiin taas, syötiin vähän lisää, katottiin telkkarista lumiukko ja Samu Sirkan joulutervehdys. Hitto, että oikein pännii, kun ei se oo enää sama Samu Sirkka kun silloin snadina. Uusia piirrettyjä läntätty mukaan, blääh.

Lapsi sai paljon pakettejä, kaikki pehmeet paketit, paitsi REINOT lensi nurkkaan. Paketeista kuoritui monenmoista lelua, mutta rakkain näyttäis olevan muumitalo. Voi sitä riemun määrää, kun sai avata paketteja, oli jopa vähän liikaa, kun ei lapsi millään jaksanut sitten kaikkia edes avata. Muutama paku jäi sitten seuraavalle päivälle avattavaksi. Joulupukki ei tänä vuonna käynyt, mutta soitti lapselle kuitenkin. Eli mä soitin ja meni läpi ihan kuus nolla. Mahtavaa.

Nyt ois sitten muutama päivä töitä ja sitten uuden vuoden bileisiin kavereille, joista illemmalla katsomaan mahtavaa keikkaa. Odotukset on kovat, toivottavasti on hieno keikka!

Sitten ei ookaan kun muutama päivä ja päästään alennusmyynteihin Stockholmiin. Laiva kääntää nokkansa kohti Ruottia torstaina. Ihanaa! Kyllä alkaa suht leppoisissa merkeissä Uusi Vuosi, se on kyllä ihan kiva homma, kun on ollut kaikenlaista paskaa koko kesä, syksy ja tää talvi. Eikä täkään oo mikään talvi.